See project

E-commerce

Door een strategische en custom made inzet van e-commerce ben je in staat om je bezoeker een unieke, persoonlijke ervaring te bieden met jouw merk. Hiervoor zetten we de ideale strategie uit, bepalen we het geschikte platform, ontwerpen we de interface en wordt je webshop volledig op maat gemaakt. We beginnen met het maken van een aantal belangrijke keuzes: Overzichtelijk productbeheer, betalingsmethodes voor je bezoeker en eventuele koppelingen met je ERP of PIM systeem. We helpen jou om een schaalbare webshop voor de toekomst te hebben met zoveel mogelijk automatiseringen om vlot en efficiënt te kunnen werken.

  •   >   E-commerce strategie
  •   >   UX/UI Design
  •   >   Automatisering
  •   >   Full stack Development
  •   >   End-to-end e-commerce
  •   >   Productconfigurator
  •   >   Mobiele applicaties & PWA

Creëer een online experience voor jouw bezoeker

Voor de digitale omgeving van jouw organisatie brengen elke stap van de customer journey in kaart en stellen hiervoor diverse automatiseringen in. Dat betekend snelle service voor je bezoeker en minder werk voor jou. Als end-to-end specialist ondersteund Disclose Agency je bij dit proces, om jouw doelen te behalen en de organisatie stap voor stap te laten groeien. Een omvangrijk project als de inzet van e-commerce voor jouw organisatie ga je het beste aan met de juiste portie expertise. Ons team met specialisten rond strategie, UX & U design, backoffice koppelingen en development.

 

 

E-commerce services

01 E-commerce strategie

We brengen iedere stap van je doelgroep in kaart om geen enkele kans voor jou te laten liggen. Hieruit volgt een heldere strategie waarmee we inzichtelijk maken welk proces jouw bezoeker doorloopt en waar op inhaken. 

 

 

02 UX/UI Design

Op basis van de gekozen strategie, het nodige vooronderzoek en een goede dosis creativiteit volgt het design voor de interface. Een goed ontwerp is meer dan alleen een mooie uitstraling. We optimaliseren je webshop tot in alle details voor alle devices waardoor je jouw bezoeker altijd de juiste informatie geeft.

03 Automatisering

We voorkomen dat jij veel tijd kwijt bent met handmatig werk voor het beheren van je voorraad, prijzen en artikelen op je webshop. Door automatiseringen toe te passen kun jij aandacht geven aan de belangrijke zaken voor je organisatie én vergroot je de snelheid waarmee je klanten online worden bediend.

 

 

04 Full stack Development

De ontwikkeling van je webshop omvat niet alleen het bouwen van een webshop, maar ook het creëren van een volledig digitale infrastructuur. In de frontend en in de backend. We zetten de nodige automatisering op en ontwikkelen oplossingen die volledig aansluiten bij de vraag. 

 

 

05 End-to-end e-commerce

Van strategie tot optimalisatie; wij bieden een end-to-end service voor jouw webshop. Na livegang van de webshop meten we alle data van de bezoekers om gerichte keuzes te maken in verdere optimalisatie. Onze marketeers zullen aan de hand van deze data optimalisaties doorvoeren die gericht zijn op het verhogen van vindbaarheid en natuurlijk conversies.06 Productconfigurator

Laat je bezoekers jouw product online al beleven met een productconfigurator. Deze techniek biedt je de kans om jouw product tot in de kleinste details samen te stellen. Denk aan het materiaal, de vorm, de kleur en alle andere specifieke kenmerken. 

 

 

07 Security & Privacy

Veiligheid staat voorop. Voor je webshop en voor de bezoekers. Wij nemen alle veiligheidsnormen mee tijdens de ontwikkelen en zorgen dat de privacy van je bezoeker gewaarborgd wordt. Je webshop en data zijn cyber-proof door de inzet van Firewall Protection.

08 Mobiele applicaties & PWA

Stijgende verwachting bij consumenten waar je zo goed op in moet spelen. Een PWA is de mobiele versie van je website die zich “gedraagt” als applicatie. Hierdoor biedt je jouw bezoekers een ultieme op mobiele apparaten met betere resultaten als gevolg.

In het verlengde hiervan bouwen we ook volledige native en hybride applicaties. Sta nog dichter bij je doelgroep en verhoog de beleving van je merk!

 

 

Zet in op online groei met digital innovatie en een custom made webshop

In de groei van je organisatie speelt de inzet van een custom made webshop een belangrijke rol. Een webshop in WooCommerce of Magento2 die perfect aansluit bij de behoefte van jouw klanten stelt je in staat om 

Door een goed doordachte strategie op het gebied van digitalisering en online innovatie creëer je niet alleen een betere binding met je bestaande klanten, ook nieuwe klanten zullen zich richting jouw

Wanneer je als bedrijf wilt groeien, is het belangrijk om mee te gaan met de tijd en in te zetten op digitalisering en innovatie. Met name een custom made webshop kan hierbij een belangrijke rol spelen. Een webshop die perfect aansluit bij de behoeften van jouw klanten en die gebruikmaakt van de nieuwste technologieën kan zorgen voor een flinke groei van jouw online business. Door een goed doordachte strategie op het gebied van digitalisering en innovatie kun je niet alleen je huidige klanten beter bedienen, maar ook nieuwe klanten aantrekken en je concurrentiepositie verstevigen.

 

 

Disclose Agency als end-to-end partner voor jouw e-commerce

Op basis van onderzoek, wensen en de doelgroep bepalen we een strategie, maken we het interface ontwerp en ontwikkelen we de perfecte webshop voor jouw klanten. Wij nemen je mee in de ontwikkeling van jouw webshop en nemen alle opties met je door.

FAQ

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden.

De keuze voor het platform waarop we jouw e-commerce omgeving gaat bouwen hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de functionaliteiten, hoeveel artikelen die je gaat aanbieden en de manier waarop content wordt. De meeste webshops worden, ook door ons, ontwikkeld in WooCommerce als uitbreiding op een WordPress omgeving. Na WooCommerce volgen Magento of een headless CMS als meestgebruikte platformen voor een webshop. Ben je benieuwd welk platform het beste aansluit bij jouw plannen? Plan gerust een call in en we helpen je op weg!

Kort antwoord: Zoveel als mogelijk

Op basis van de strategie en functionaliteiten binnen je webshop beslissen we vooraf, op basis van je User Experience, welke data we gaan meten. Zo kunnen we onder andere kijken naar klantenbinding, gamification en alle technische specificaties van je webshop. Dit zijn de uitgangspunten voor verdere verbeteringen en optimalisaties aan jouw webshop.

Gebruiksvriendelijkheid is de key!

En we weten ook dat “gebruiksvriendelijkheid” een erg brede term is. In het voortraject brengen we de zoektermen in kaart en zetten de gewensten URL-structuur. Om jouw webshop zo goed mogelijk te optimaliseren willen we immers weten op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Tijdens de developmentfase houden we rekening met de techniek en laadsnelheid, een cruciale graadmeter voor Google. In de loop der jaren is Google steeds slimmer geworden en begint de zoekmachine steeds beter de zoekintentie van mensen te begrijpen. Hoe beter jij je aanbod én content afstemt op de zoekintentie van jouw (potentiële) bezoeker, hoe beter Google jouw webshop zal waarderen. 

 

 

Ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen?