See project

See You Jewelry

  •   >   WooCommerce webshop
  •   >   UI Design
  •   >   Strategie

Van e-commerce naar website waarin de dealer centraal staat.

Als familiebedrijf vervaardigt See You al sinds 2016 herinneringssieraden waarin het verwerken van as, haar en moedermelk centraal staat. Op deze manier worden diverse momenten uit het leven ‘vastgelegd’ en kunnen de See You sieraden met recht ‘persoonlijk’ worden genoemd.

2

Talen

30 %

Meer bezoekers

De customer journey van See You

Het dealernetwerk van See You het belangrijkste afzetkanaal voor See You. Momenteel is de See You collectie verkrijgbaar bij meer dan 350 dealers in Nederland en wereldwijd bij inmiddels 600 dealers. 

In de oriënterende fase is het belangrijk om de eindgebruiker kennis te laten maken met de mogelijkheden die See You biedt en alle mogelijkheden om een sieraad te personaliseren.
In de aankoopfase draait het om persoonlijke aandacht, waardoor de keuze is gemaakt om alle aankopen via de dealers te laten verlopen. 

De consument kan het sieraad samenstellen en de samenstelling hiervan voltooien per e-mail. Op deze manier draagt leadgeneratie bij aan de marketingstrategie voor See You en werkt de website in dienst van de dealer.

 

Stuur de samenstelling naar mij

Zodra de eindgebruiker het sieraad heeft samengesteld en alle wensen heeft bepaald wordt de check out gestart. Hierin wordt de samenstelling van het sieraad gemaild zodat deze altijd terug te vinden is voor de consument en waarmee een bestelling geplaatst kan worden bij de gewenste dealer.
De consument ontvangt per mail de samenstelling en een aantal dagen later tevens een reminder met een stukje customer care. Zo wordt de combinatie van See You en de dealers optimaal benut.

Verdere optimalisaties en social media marketing

De komende tijd gaan we een koppeling opzetten tussen de website van See You en het ERP systeem, waardoor prijzen op de website actueel gehouden. Zonder handmatig werk! Dit voorkomt dubbel werk en de kans op foute informatie op de website.

Heb je interesse in een custom e-commerce platform?

Discover how we can help you