See project

Automatisering

Met onze koppelingen slaan we de brug tussen je webshop en PIM, ERP, DAM en CMS zodat jij optimale grip krijgt op je data en de verwerking hiervan.   

  •   >   Backoffice automatisering
  •   >   Geïntegreerde datastromen
  •   >   Monitoring
  •   >   Security & Privacy
  •   >   Hosting & Care

Altijd grip op je data

Is jouw online infrastructuur klaar voor de dag van morgen? Ben jij volledig in control en up to date over jouw backoffice? Met backoffice automatiseringen ben je altijd klaar om op te schalen en biedt jouw bezoekers en klanten een optimale ervaring. Door de juiste systemen met elkaar te koppelen zet je de volgende stap met jouw organisatie en ben je altijd klaar voor de toekomst!Backoffice automations services

01 Backoffice automatisering

Met de integratie van externe systemen in jouw webshop ben je altijd up to date levertijden, voorraden en prijzen. Maak de orderafhandelingen, logistieke processen en (geautomatiseerd) contact met je klant nog efficiënter, klantvriendelijker en beter. Jij focust je op de bedrijfsvoering, wij zorgen dat je data naadloos wordt gekoppeld tussen je systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos: Van maatwerk koppelingen en het opzetten (S)FTP servers tot het schrijven van een gespecialiseerde API koppeling. 

 

 

02 Geïntegreerde datastromen

Integreer en automatiseer de aanlevering van data zodat je altijd de meest up to date data inzichtelijk hebt. Onze integraties op maat bieden jou de mogelijkheid om altijd up to date te zijn en om te anticiperen op de groei van je organisatie.

 

03 Monitoring

Wij monitoren jouw platformen, webshop en live-koppelingen zodat eventuele fouten vroegtijdig kunnen herkennen en oplossen. Naast de technische monitoren richten we ook de tooling in van de online marketing en rapporteren we naar jou. Het geeft inzicht én overzicht tussen alle cijfers en houvast om de juiste richting op te sturen.

 

 

04 Security & Privacy

Veiligheid staat voorop. Voor je webshop, je organisatie en voor de bezoekers. Wij nemen alle veiligheidsnormen mee tijdens de ontwikkelen en zorgen dat de privacy van je bezoeker gewaarborgd wordt. Je webshop en data zijn cyber-proof door de inzet van Firewall Protection. We doen dit allemaal aan de hand van de AVG-wetgeving.

 

 

05 Hosting & Care

We draaien jouw website op volgens de norm beveiligde, eigen servers waardoor we snel schakelen en volledige support kunnen bieden. Jij hebt geen omkijken naar de snelheid en technische kant van je webshop. Ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen?